Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Miruna w delikatnej panierce

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Filety umyj, osusz papierowym ręcznikiem, posól, popieprz i skrop sokiem z cytryny. Następnie przygotuj płynną panierkę do filetów z jajka, mąki i wody.
    2. Na patelni rozgrzej oliwę i kolejno każdy płat zanurzaj w panierce. Następnie kładź je na gorącą oliwę, smaż na rumiano ok. 2 minut na stronę.
    3. W tym czasie w rondelku rozgrzej masło i dodaj do niego posiekany czosnek - uważaj, by się nie przypalił. Po chwili (ok. 2 minutach) zdejmij rondelek z ognia i dodaj koperek. Usmażoną rybę polej przygotowanym masełkiem czosnkowym.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów